Cart

Rólunk

Classico

Cipőcentrum

A Classico Cipőcentrumok egy békéscsabai családi vállalkozás tulajdonában vannak. 1994-ben indultunk 10nm-es kis üzlettel, a Luther utca 10. sz, alatt, Siesta gyermekcipők márkaboltjaként. Mivel ismert, de Békéscsabán addig nem forgalmazott márkát forgalmaztunk, a vásárlók hamar megkedvelték. Kis időn belül Gyulán is megnyitottunk egy ugyanilyen üzletet.

1999 volt a nagy ugrás, amikor beköltöztünk a sétálóutcára, az Andrássy u. 32. sz. alá, ahol jelenleg is üzemel a szakbolt. Itt már megjelentek a felnőtt lábbelik és fokozatosan bővült a márkák kínálata.

2003-ban megnyitottuk a Csaba Center 2. emeletén az újabb szaküzletünket, ami időközben a földszintre költözött le, ahol újabb márkák kerültek az értékesítési palettába.

Jelenleg ugyanebben a három üzletben kínáljuk eladásra a felső középkategóriás, minőségi lábbelijeinket:

Hölgyeknek: Tamaris, Rieker, S. Oliver, Josef Seibel, Romika, Pikolinos, Marco Tozzi, Jana, Berkemann, Scholl, Remonte

Uraknak: Bugatti, S. Oliver, Josef Seibel, Rieker, Marc, Berkemann, Scholl.

Jelenleg 16 egészségpénztárral állunk kapcsolatban, több márkánk számos modellje CE minősítéssel rendelkezik, azaz gyógyászati segédeszköznek minősül, így az egészségpénztári tagok kártyás fizetéssel minőségi lábbelikhez juthatnak.

A legnagyobb európai cipőgyárakkal állunk kapcsolatban, akik termékeiket a minőség és funkcionalitás jegyében készítik, szinte teljesen természetes anyagok felhasználásával, védve ezzel egészségünket is.

Mottónk: Lábunk csak kettő van!